Alati i radionice

Jel postoje pick up prsti 3mm?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Patentirana žica koja se koristi za žitne korpe na kombajnima.E sad znam sigurno da je na Zmaju debljina 2.5 mm a pretpostavljam da ima i debljih pa pokušaj tako da pronađeš.
 
.... ma nacu nesto... nego novo pitanje imam futer i na njemu trn MT2B18 na MK2, hocu da napravim nov da ide dirkt na MK4, nego kako da iscupam sadsnji trn iz futera? nesto pokusavam ali ne ide..
 
Gledam u ponedeljak i lindi, crna aku 125 brusilica i baterije 4 i 8A, koliku li bi autonomiju imao sa 8A? treba mi nova mala brusilica, nekako vise naginjem na kabl, ali eto videh ovo pa malo razmisljam i o aku varijanti..
 
Ja koristim 4ah na brusilici, valjalo bi da je malo bolja autonomija.
Imam 3 baterije pa menjam ali cu uzeti jednu od 8ah.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
@Kremator
Ako ti treba mala brusilica za rad, kupi na kabl. Ova Lidlova je više za poneko sečenje, nije za ozbiljan rad i dugo sečenje. Sinoć sam sekao dva m12 šrafa i za to je potrošila 5-10% baterije, nisam gledao koliko je bila napunjena baterija pre sečenja pa da ti kažem tačno.
Na njoj je 4Ah pametna baterija
7a56dfa534420d53137c6e4687875f39.jpg
 
Imam ja od 8ah bateriju i brusilicu njixovu,onaj malo stariji model bez tih sitnih dugmica na njoj,samo jedan prekidac za on/off.Sekao sam na otpadu sa 8ah baterijom bese 5 rezova kroz 120x80 cev bese 4 ili 5 mm debljine i jos nekoliko rezova kroz neke manje cevi ,i nije potrosila bateriju ,bilo je snage u njoj da sece.Obicne baterije od 4ah potrosi relativno brzo.
 
Ljudi jedno pitanje za vas koji se razumete u struju.
Da li moze da se u kombi ugradi pretvarac sa jednosmerne na naizmeničnu struju tj onaj sa 12v na 220v i da služi da se preko njega pune baterije za aku alate?
 
To se kupuje, idu od 2000 din pa navise. Ima i sa 12v i sa 24v za kamion/bus.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
 
Ja imam takav pretvarac služi za centralno grejanje tj pumpu prilikom nestanka struje samo nisam znao dal moze da puni bateriju.
 
I ja mislim da je pumpa daleko zahtevnija od punjaca.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh