Nikad ovako !

Слично сам ја прошао на циркулару само са мањим комадом. Дигло ми два нокта нисам ни осетио бол. Кад је ту јурнула крв ... Био сам сам у радионици (а иначе ми то није посао него ми је било досадно у канцеларији) док су остали били у другој просторији на доручку. Кад сам ушао код њих пресео им доручак.
 
5addc45be290f2586fb7538b47317554.jpg
 
Sreća što nije naišla policija.Tako sam jednom sreo kombajn u Rumi, ide lik direktno kroz celu Rumu a lepo na ulazu stoji tabla za oznaku tranzita.
 
Пре 2-3 недеље је кроз Мокрин прошао камион са изгинулим животињама (не само тада, било је тога и раније). Засмрдио је све: прошао поред забавишта, школе, цркве, амбуланте итд. Постоји заобилазни пут али нико не иде туда.
 
Иду ти камиони скоро сваке недеље кад наиђу то, је страшно још ако се увалиш возилом иза њега кукала ти мајка. Скоро је око 11х стао на НИС према Кули да точи гориво, мајко мила који смрад. Кажу возачи они су већ огуглали на смрад и кажу да им се тај смрад увукао у кожу. Да је закона ти камиони не би смели у току дана да се крећу кроз насеља већ после поноћи кад је мањи интензитет саобраћаја.
 
Има одређено до кад смеју да товаре. Камиони стари неколико година, али опрани детаљно последњи пут никад. И свима веома добро дихтују врата на контејнерима.
 
А дај, неког смајлија да знам да се шалиш?! 🤔
Имао сам понуду, да возим такав камион као плата 150000дин и као није тако страшно. Не раде као са цркотинама већ неки анималних отпад из кланица од којег се прави, коштано и месно брашно, за извоз. Реко нека хвала доста ми је што кад дођем са посла и изујем патике сви изађу из дневног боравка, шта би било кад би са тог посла дошао и ушао у кућу.
 
Комшија вози западну србију и део босне. Конфискати из кланичне индустрије. То је та плата, дневнице. Много мање се осети и без зезања контејнери добро дихтују. Али мораш на доста места стати и возати се.
Угинућа са фарме су друга прича и ту мораш изаћи, бити на крану и ту се мирис увуче у кожу.
 
Nazad
Vrh