Subvencija za mehanizaciju

Pozdrav ljudi, treba mi pomoc oko resavanja zahteva za povracaj na mehanizaciju iz 2022 godine. Sad su nam poslali da nije potpisan zahtev, i da to treba uraditi i vratiti im nazad. Kako sad mi to da uradumo? Gde naci taj zahtev? Jel zna neko?
<a href="https://ibb.co/LSFTR23"><img src="https://i.ibb.co/Q9gWQ14/Messenger-creation-820c96e4-52a8-4972-87f8-94129e1adbd7.jpg" alt="Messenger-creation-820c96e4-52a8-4972-87f8-94129e1adbd7" border="0"></a>
 
Pre jedno dve godine ni ja nisam potpisao ali papire za podsticaj za tovljenike. Seo u auto, otišao u BG potpisao se i domindženja. A ovo šalji tamo, šalji vamo, stiglo je, nije stiglo.... E sad ti kako hoćeš.
 
Zahtev konačno prihvaćen. Bio u radu od 29. novembra. Čekam rešenje u esanduče.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Stiglo rešenje pre dva dana i prihvaćeno. Sinoć se pojavilo i odricanje od žalbe. I to smo se odrekli. Sad čekamo uplatu...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
 
Tema je subvencije za mehanizaciju...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
 
Nakon dve godine cekanja kuma i jednog drugara odbili za povracaj...obrazlozenje-izbledeo racun,ne vidi se sve u potpunost.cudno,nakon dve godine...da nije tuzno,bilo bi smesno.
 
Nakon dve godine cekanja kuma i jednog drugara odbili za povracaj...obrazlozenje-izbledeo racun,ne vidi se sve u potpunost.cudno,nakon dve godine...da nije tuzno,bilo bi smesno.
Lepo advokata i tuzba upravnom sudu
. Taksa je i onako smesna. Ja sam dobio da mi vracaju proces na ponovno odlucivanje zbog neke tehnikalije. Ovo nije njegova odgovornost sto je racun izbledeo, a moze se i skeniranjem pa igranjem u fotosopu sa filterima i vratiti mozda da bude citljiv. Sa tim podatcima moze da se trazi da prodavac izda kopiju racuna.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
 
Kolege mozee pomoc oko jedne nedoumice, planiram da konkurisem na pokrajinski za pprskalicugde je 90 % povraca,max iznos je 1300000 din, da li je to sa 90% sa pdv ili bez pdv-a ?
 
I ja dobio resenje da sam odbijen po konkursu iz 2022.god...nakon vise od dve godine mrcvarenja...razlog:trenutno imam u setvenoj strukturi upisano vise od 50 ha zitarica...u trenutku podnosenja tj 2022.god nisam imao tih 50 ha...vreme je radilo za njih! Pisem zalbu...
 
Ja dobio 15.4 meil da je zavedeno pod tim i tim brojem i pre tri dana opet isti meil da je zavedeno,za republicki pricam

Послато са SM-A145M помоћу Тапатока
 
Da li je neko do sada konkurisao na republiku a da ima preko 50h i da je dobio bespovratna sredstva za mehanizaciju ?
 
Nazad
Vrh